joi, 1 mai 2014

HIEROFANIA HUNEDOREANĂ DIN DECEMBRIE 1989 CA SEMN AL TIMPULUI SUB FORMĂ DE HARTĂ A CERULUI PARTEA I-A

HIEROFANIA HUNEDOREANĂ DIN DECEMBRIE 1989 CA SEMN AL TIMPULUI SUB FORMĂ DE HARTĂ A CERULUI PARTEA I-A

PĂMÂNTUL ESTE ÎN CENTRUL UNIVERSULUI; HIEROFANIA PREZINTĂ INCLUSIV O HARTĂ A CERULUI ANULUI 2014


http://en.wikipedia.org/wiki/File:Ptolemaeus.jpg

 File:Ptolemaeus.jpg
O dezbatere științifică inedită apărută în luna mai 2014, aruncă o nouă lumină asupra hierofaniei ardelene hunedorene din decembrie 1989, în sensul că la momentul evenimentelor politico militare ce-și vor pune amprenta asupra întregii lumi ortodoxe, va exista o anumită aliniere planetară prezentată în formă absconsă de acea hierofanie. Pentru început, prezentăm articolul:

Revista Magazin nr. 18 din 1 mai 2014 www.revistamagazin.ro

Au trecut mai bine de 400 de ani de când a fost adoptat făiă rezerve modelul lui Copemic şl a lui Galileo Galilei, acela care a statuat că Pământul se învârte în jurul Soarelui. Iată că, mai nou, un documentar, bazat pe o carte de 700 de pagini vine sa ne spună că Galileo s-a înşelat şi că teoria lui Copemic e falsă!
 File:Nikolaus Kopernikus.jpg
În mai multe rânduri, în revista Magazin am susţinut ideea că unele teorii sacrosancte legate de naşterea Universului, cum ar fi teoria Big Bang-ului (Marea Explozie), dar şi altele (teoria stringurilor, a universurilor paralele sau a găurilor negre) ar trebui revizuite întrucât ele se bazează doar pe calcule şi supoziţii teoretice, pe scenarii ştiinţifico-literare şi nu pe ade­văruri exacte şi demonstrabile. De ce n-ar putea fi revizuite şi alte teorii care în fond nu au fost niciodată demonstrate?
 File:Justus Sustermans - Portrait of Galileo Galilei, 1636.jpg
De la această idee pleacă şi autorii unui documentar, intens controversat, intitulat The Principle (Principiul), realizat pe ba­za cărţii Galileo was wrong: church was right, scrisă de Robert Sungenis şi Robert Bennett, documentar în care se propune ca valabil vechiul principiu Geocentric în lo­cul modelului actual, Heliocentric. Cu alte cuvinte, ideile autorilor, susţinute de o se­rie de cercetători serioşi, vin să susţină că nu a existat nici un Big Bang, că Universul are Pământul în centrul lui şi că totul se roteşte în jurul Terrei, totul ca rezultat al unui Arhitect primordial. Ideea pare şi este nebunească, dar ideea documentarului The Principle este că şi teoria lui Copernic, pu­blicată în anul 1543, este la fel de nebunească, de vreme ce nici una, nici cealaltă nu pot fi demonstrate! Sungenis se întreabă cum ar fi arătat cosmologia actuală dacă ar fi fost luat în calcul modelul geocentric al lui Ptolemeu. Un model care a pornit de la o obser­vaţie empirică. Omenirea vede de milenii
Robert Sungenis
 
faptul că Soarele răsare şi apune, deci se mişcă în jurul Pământului, că stelele se mişcă deasupra noastră. Observaţiile aces­tea au fost răsturnate de teoria lui Nicolaus Copernic care a modificat astrofizica cu modelul lui revoluţionar: Pământul se mişcă în jurul Soarelui.
Tot ce ştim este greşit!

Să încercăm să rezumăm câteva idei din documentarul The Principle care urmează să fie lansat în curând, deşi dezbaterile de idei sunt numeroase în SUA, chiar încă înainte de lansarea pe piaţă. Tot ceea ce noi ştim astăzi despre cosmologie este greşit, aşa începe trailer-ul filmului. Apoi, Michio Kaku, de la City University din New York, spune că există azi, o criză în cosmologie.
 File:Michio Kaku in 2012.jpg
Criza de care vorbeşte Kaku se dato­rează tocmai abundenţei de teorii ştiinţi­fice despre Univers care n-ar avea nici o legătură cu realitatea demonstrabilă, ci cu literatura şi imaginaţia artistică. În acest concert de teorii fanteziste, de ce n-ar fi valabilă şi vechea teorie Geocentristă? Şi apoi de ce să admitem că suntem o planetă insignifiantă, pierdută printre miliardele de galaxii din Univers, care n-are ni­mic special, cum scria cosmologul Carl Sagan, şi să nu susţinem că suntem centrul Universului? Sigur, e greu de acceptat azi o asemenea nebunie, dar erau învăţaţii de până la Copernic, de la egipteni şi cei care au scris Geneza, până la Aristotel şi Ptolemeu, atât de ignoranţi încât să fi susţinut o nebunie?
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cellarius_ptolemaic_system.jpg
File:Cellarius ptolemaic system.jpg
Noi credem că aşa ceva este consi­derată o nebunie pentru că de mai bine de 400 de ani asta am învăţat din cărţi şi ştiinţa s-a dezvoltat doar acceptând teoria Heliocentrică. Autorii documen­tarului pomenesc rezultatele surprinză­toare ale cercetărilor recente asupra Uni­versului care aduc dovezi cu totul neaşteptate în legătură cu Cosmosul şi Pămân­tul nostru. Sunt amintite teoriile cosmolo­gice plecând de la Stonehenge şi Marea Piramidă din Giza trecând prin revoluţia lui Copernic şi până la extraordinarele desco­periri în legătura cu aşezarea planetelor în jurul Pământului şi structura actuală a Universului vizibil. Întrebarea retorică este şi ea surprinzătoare: ce ar însemna toate acestea pentru viitorul lumii pe care o cu­noaştem?
https://www.google.ro/search?q=Marea+Piramid%C4%83+din+Giza&biw=854&bih=616&tbm=isch&imgil=OVKre1MfokZicM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn3.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcSSO7j0P0kFsdF_GAZiNQOg09HUFFej6l1wbjhn5OGYjwUFAp0-%253B600%253B350%253BBCJQ89EKXY7ZVM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.descopera.ro%25252Fdnews%25252F10691087-cum-se-vede-lumea-de-pe-marea-piramida-din-giza-turistii-rusi-s-au-strecurat-noaptea-pentru-a-afla-galerie-foto&source=iu&usg=__iWl5ZXWRfnsnO_dHALRL2pOYW1M%3D&sa=X&ei=1I1iU_vcC7Kp7AahtoFA&ved=0CEIQ9QEwAw#facrc=_&imgdii=_&imgrc=OVKre1MfokZicM%253A%3BBCJQ89EKXY7ZVM%3Bhttp%253A%252F%252Fstorage0.dms.mpinteractiv.ro%252Fmedia%252F401%252F321%252F5109%252F10691087%252F1%252Fpiramida-sfinxul.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.descopera.ro%252Fdnews%252F10691087-cum-se-vede-lumea-de-pe-marea-piramida-din-giza-turistii-rusi-s-au-strecurat-noaptea-pentru-a-afla-galerie-foto%3B600%3B350
Argumentele documentarului sunt nu religioase, deşi autorul este o persoană con­troversată, cu concepţii controversate şi ele, ci ştiinţifice. Acesta este motivul pentru care nume grele apar în documentar. E vorba despre Michio Kaku, Max Tegmark de la MIT, Lawrence Krauss de la Universitatea din Arizona, George F. R. Ellis de la Univer­sitatea din Cape Town, Julian Barbour de la Universitatea Cambridge şi mulţi alţii. Culmea este că mulţi dintre aceştia au renegat prezenţa lor în documentar, probabil luaţi de valul contestărilor din presa americană şi ale lumii ştiinţifice conservatoare, Law­rence Krauss, de pildă, considerând docu­mentarul o inepţie despre care nici nu me­rită să vorbeşti. Chiar şi naratoarea filmu­lui, actriţa Kate Mulgrew (Captain Janeway din Star Trek a fost nevoită să renege con­tribuţia sa, afirmând că este o heliocentristă convinsă (?!?). 
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Janeway_Season7.jpg
File:Janeway Season7.jpg
Ideile din film sunt constant desfiinţate de comentatori, dar nu e de mirare atunci când suntem condiţionaţi psihologic. Interesant este că în interviurile în care i se aduc la cunoştinţă o serie de contestări, Robert Sungenis are răspunsuri impecabile. Astfel, la constata­rea că traiectoriile sondelor spaţiale trimise pe alte planete sunt calculate după modelul heliocentric, Sungenis spune: NASA fo­loseşte în calcule modelul geocentric, numit tehnic Earth Centered Inerţial Frame (ECIF), sau modelul heliocentric, cunoscut ca Solar-barycentric frame (SBF). Ei fac asta deoarece geometria, distanţele şi chiar forţele dinamice ale sistemului geocentric şi heliocentric sunt convertibile. Atunci, este sistemul copernician atât de valabil şi atât de depăşit cel geocentrist, ptolemian?
File:Einstein 1921 by F Schmutzer.jpg 
La aceasta întrebare Sungenis citează un text scris de Einstein în 1938: Lupta, atât de violentă în zilele de început ale şti­inţei, dintre concepţia ptolemeică şi cea co-perniciană, pur şi simplu nu are sens. Am­bele sisteme de coordonate pot fi folosite cu egală justificare. Cele două fraze, «Soa­rele e fix şi Pământul se mişcă» precum şi «Pământul e fix şi Soarele se mişcă în jurul lui» nu reprezintă decât două convenţii diferite care privesc două sisteme de coor­donate diferite. În plus, au existat şi experimente empirice care nu au reuşit să demonstreze că Pământul se mişcă în jurul cuiva. E vorba despre experimentele Michelson-Morley, Michelson-Gale, Sagnac.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Isaac_Newton#mediaviewer/Fi%C8%99ier:GodfreyKneller-IsaacNewton-1689.jpg
Sunt şi alte dovezi ale geocentrismului pomenite de Robert Sungenis: acceptarea geocentrismului în calculele matematice ale unor cercetători precum Newton, Mach sau Einstein. Faptul că fenomene celeste precum paralaxa, aberaţiile, mişcările retrograde pot fi explicate prin geometria şi dinamica geocentrismului, că teoria geocentrismului nu mai are nevoie de realităţi inventate pre­cum expansiunea universului, materia întu­necată sau energia neagră sau că nu mai exista o limită a vitezei luminii.
Toate acestea ar putea fi argumente ire­zistibile pentru cercetătorii care s-au sătu­rat de circul cu Big Bang-ul şi Multivers-ul. Nu ştim cât de convingătoare sunt aceste argumente. Convingerea lui Robert Sunge­nis este că există posibilitatea ca cercetările cosmologice să evolueze pe alte coor­donate, mai aproape de realitate, dacă teo­ria Geocentrică este privilegiată de oamenii de ştiinţă. Dincolo de faptul că această teorie este pe placul Bisericii.
http://de.wikipedia.org/wiki/Erde
Erde  Earth symbol alternate.svg
The Earth seen from Apollo 17.jpg
A sosit momentul să ne referim și la particularitățile hierofaniei hunedorene din decembrie 1989, având prezentate pe două rânduri următoarea succesiune de litere- simboluri numerice și inclusiv planetare: 4 .I͘  L având sub .I͘  simbolul V.
File:Jupiter symbol.svgAcesta este simbolul planetei Jupiter. Simbolul acesteia pare a fi o contopire a cifrelor 2 și 4. Explicația este foarte simplă: pe acest rând simbolul .I͘  va desemna două planete (de aici numărul 2) având a 4-a literă ca semn majuscul I. Concret, vedem că dând număr curent fiecărei litere, vom avea următoarele două planete: J1 U2 P3 I4 T5 E6 R7 și P1 A2 M3 I4 N5 T6. Dacă am scris planeta Pămînt în această formă, explicația rezidă în aceea că acesta era modul de scriere în anul 1989, adevăr istoric față de care trebuie să ne conformăm dacă dorim să nu speculăm dar și să găsim soluția corectă. Pe același rând L reprezintă L1 U2 N3 A4, astru al cărui nume se scrie tot din 4 litere. În unghi de 180° în raport de simbolul .I͘  avem simbolul V însemnând astrul V1 E2 N3 U4 S5. Sistemului planetar vizibil pe vremea lui Ptolemeu Claudiu (90- 168).
Un alt aspect ce privește revoluționara gândire a lui Ptolemeu era aceea că înțelegea că o hartă poate fi executată în mai multe proiecții cum ar fi: conică, cilindrică, etc. Importanța proiecțiilor reiese din aceea că în funcție de proiecția avută în vedere axa sau axele de la care se pornește cunosc modificări în funcție de sist
emul cartografic avut în vedere.
     Reprezentând hierofania strict doar cu simbolurile planetare, vom avea următoarea schemă:

File:Jupiter symbol.svg     File:Earth symbol alternate.svg     File:Moon symbol decrescent.svg




                                             File:Venus symbol.svg



Această reprezentare ne demonstrează existența unei simetrii perfecte inclusiv în plan vertical.
Întrucât persoana ce oferă această soluție dispune de un blazon al familiei din care descinde, vă prezint acest blazon având redat de două ori globul crucifer în cele 4 câmpuri: http://hu.wikibooks.org/wiki/C%C3%ADmerhat%C3%A1roz%C3%B3/Rauch_c%C3%ADmer
  Rauchenfeldi Rauch.JPG
Cu siguranță că această viitoare aliniere planetară va marca începutul acelor schimbări radicale dorite de toți ortodocșii de rând. Rolul meu este să semnalez această conjuncție, lăsând în seama specialiștilor comentariile pe marginea importanței și a semnificației acestei conjuncții planetare ca și localizarea ei exactă în timp...  
Pot să împing cerecetarea planetelor J1 U2 P3 I4 T5 E6 R7,  P1 A2 M3 I4 N5 T6,  L1 U2 N3 A4 și V1 E2 N3 U4 S5 în plan cabbalistic, obținând totalul 5+4+6+7= 22, așadar suma totală a cabbalei.
                                                                     
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu