marți, 22 septembrie 2015

Noul Hitler prezis de părintele Paisie Aghioritul intră pe scena istoriei din anul 2015


Des réfugiés à Dachau, dans l'ancien camp de concentration    vechiul lagăr de concentrare Dachau

Noul Hitler prezis de părintele Paisie Aghioritul intră pe scena istoriei din anul 2015

Pe 10 ianuarie 1992, am mers la coliba Stareţului Paisie şi am avut o discuţie cu el.

De asemenea, a spus că în Italia va apărea un nou Mussolini, în Germania un nou Hitler, iar Comunitatea Europeană se va dizolva.
Adolf Hitler, en 1937.    Hitler Adolf

Karafeizis Vasile, comandant de brigadă în rezervă, Didimotiho-Evros

http://www.directmatin.fr/monde/2015-09-22/des-refugies-loges-dachau-711535
Le memorial du camp de concentration de Dachau, en Bavière (Allemagne)   vechiul lagăr de concentrare Dachau

Refugiați la Dachau, în vechiul lagăr de concentrare

Publicat pe 09:50, 22 septembrie, 2015, modificat la 09:54, douăzeci și două septembrie 2015.

350 de refugiați sunt adăpostiți în acest moment pe domeniul fostului lagăr de concentrare de la Dachau.
http://www.directmatin.fr/racines/2015-04-29/des-pretres-au-camp-de-dachau-703625

   preoți în incinta lagărului de concentrare de la Dachau

Simbolismul este puternic, și i-ar putea lovi pe mulți. 350 de refugiați sunt adăpostiți în acest moment pe domeniul fostului lagăr de concentrare de la. Site-ul Slate, care citează The Guardian face loc unei dezbateri care agită Germania la această idee.
https://fr.wikipedia.org/wiki/Camp_de_concentration_de_Dachau#/media/File:Concentration_camp_dachau_aerial_view.jpg
Concentration camp dachau aerial view.jpg  lagărul de concentrare de la Dachau

Unde anume sunt concret refugiații? Locuințele puse la dispoziție refugiaților sunt în vechea “grădină de plante medicinale”, situată în partea din față a Memorialului, un fel de grădină unde prizonierii iudei cultivau plante medicinale sau comestibile pentru populația germană și Wehrmacht, în conformitate cu site-ul Slate.
https://fr.wikipedia.org/wiki/Camp_de_concentration_de_Dachau#/media/File:Bundesarchiv_Bild_152-01-22,_Dachau,_Konzentrationslager.jpg   primii gardieni SS de la Dachau în anul1933
Dezbaterea. Exercitarea dreptului de proprietate asupra acestei grădini, este faptul de natură să ridice o problemă. Unii o doresc, de fapt protejată, văzută ca un loc al memoriei în timp ce alții sunt favorabili deschiderii acelora care nu au unde să meargă.
https://fr.wikipedia.org/wiki/Camp_de_concentration_de_Dachau#/media/File:Bundesarchiv_Bild_1521112,_Dachau,_Konzentrationslager,_Besuch_Himmlers.jpg
  Heinrich Himmler în vizită la lagărul de concentrare Dachau (1936).


Nu foarte primitoare versus un acoperiș deasupra capului. Potrivit Gabrielei Hammermann, directoarea Memorialului Lagărului de concentrare de la Dachau, “să-i adăpostești pe refugiați într-un loc care simbolizează tortura și moartea” nu este foarte “primitor”. Pe de altă parte, există Askan, acest tânăr afgan în vârstă de 22, pe care The Guardian îl portretizează. “Am mai ales nevoie de un acoperiș deasupra capului meu”, spune el.
https://fr.wikipedia.org/wiki/Camp_de_concentration_de_Dachau#/media/File:Bundesarchiv_Bild_152-01-14,_Dachau,_Konzentrationslager_1933.jpg
  prizonieri în timpul pauzei de masă - 1933.

Comentariu

Lagărul german este asociat în primul rând cu îngerul morții, scopul său final de edificare.
Cel mai celebru reprezentant al lagărelor germane a fost Josef Mengele poreclit “îngerul morții”. Todesengel este traducerea în germană a poreclei “îngerul morții”. Pentru politica externă românească a lunii septembrie 2015, relația azilanți – România – era apreciată a fi dependentă de admiterea României în Spațiul Schengen. De aici s-a impus o suprapunere a termenilor Schengen versus Todesengel. Termenul suprapus conține terminația în franceză a numelui de înger, în condițiile în care Germania începe să-și ocrotească granița cu Franța față de imigranți...
https://fr.wikipedia.org/wiki/Josef_Mengele#/media/File:WP_Josef_Mengele_1956.jpg
Photographie d'identité de Mengele prise en 1956.  Josef Mengele


1
2
3
4
5
6
7
8

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

S
C
H
E
N
G
E
N

T
O
D
E
S
E
N
G
E
L


Asocierea numelui doamnei Gabrielei Hammermann aceluia al doamnei cancelar federal al Germaniei, Angela Merkel, aduce o suprapunere de îngeri: Arhanghelul Gavriil și un... înger declinat la feminin (Angela) deși toți îngerii sunt androgini!
Din punctul de vedere al profeției ortodoxe contemporane, acest fapt juridic, respectiv cazarea refugiaților la Dachau, în vechiul lagăr de concentrare pe 22 septembrie 2015, reprezintă primul semnal al începutului apariției unui nou Hitler, după mcum a prezis părintele Paisie Aghioritul.


 părintele Paisie Aghioritul.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu